Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

8800 SPEED KLARLACK

Spies Heckerin uusi, huippunopeasti kuivuva kirkaslakka

Spies Heckerin uudella Permasolid HS pikakirkaslakalla 8800 saadaan ehdottoman loistava, tehokas pinnoitus.
Spies Hecker on kehitellyt täysin uuteen, innovatiiviseen sideaineteknologiaan pohjautuvan kirkaslakan. Vain viiden minuutin kuivatusaika 60 °C:n
kohdelämpötilassa; uusi Permasolid HS pikakirkaslakka 8800 tarjoaa oman alansa huippuratkaisun. Prosessiajat ovat huomattavasti lyhyemmät ja maalaamon tehokkuus lisääntyy valtavasti.
“Tämä uusi kirkaslakka on aivan omaa luokkaansa”, sanoo Frank Barduna, Spies Heckerin kansainvälisen teknisen palvelun päällikkö. “Työt saadaan nopeammin valmiiksi, mikä lyhentää kammion käyttöaikoja.”

Pienempi energiankulutus

Tämä uusi kirkaslakka voidaan säätää erilaisiin kuivatusolosuhteisiin kahdella eri kovettajalla. Kirkaslakka voidaan kuivattaa kammion korkeissa tai alhaisissa lämpötiloissa tai ilmakuivattaa yli yön. Joustavat kuivatusvaihtoehdot auttavat maalaria optimoimaan yksittäiset työprosessit maalaamossa ja samalla säästetään energiakustannuksia.

Tehokas ruiskutus

Uusi Permasolid HS pikakirkaslakka 8800 voidaan ruiskuttaa tehokkaasti 1,5 ruiskutuskerralla, jolloin tasoittuvuus on erittäin hyvä. Esimerkiksi uunikuivatuksen jälkeen kirkaslakka voidaan kiillottaa 10 minuuttia jäähtymisen jälkeen. Se on myös erittäin joustava käytössä – nopeista korjauksista useampien osien korjauksiin.

Kiilto omaa luokkaansa

Uuden erikoisnopean kirkaslakan pinnan laatu nousee aivan uudelle tasolle: pinta on äärimmäisen kiiltävä ja kiillon syvyys on ensiluokkainen. Pinta on myös erittäin kova jo yhden päivän kuluttua. ”Tämä epätavallisen korkea kiiltotaso ilmenee lähes lasimaisena pintana. Se on yksinkertaisesti loistava”, sanoo Barduna.
Permasolid HS pikakirkaslakan 8800 laatuominaisuudet ovat poikkeukselliset. Loistava, supernopea, yksinkertaisesti parempi - tässä Spies Heckerin uudessa kirkaslakassa yhdistyvät korkeimmat laatustandardit ja erityisen kustannustehokas ruiskutus.

Muista myös tilata uunikuivatus kovettajan 3251 tai ilmakuivatus kovettajan 3250!

Sekoitussuhde 2:1

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
8800 Speed Klarlack 1 Lit.74.90 €16 kpl
8800 Speed Klarlack 5 Lit.369.00 €38 kpl