Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

3M KATKAISULAIKKA CUBITRON 2

Yksityiskohdat

  • Teknisen etumatkan ansiosta laikat leikkaavat nopeammin ja kestävät pidempään kuin perinteiset keraamiset tuotteet
  • 3M tarkkuusmuotoiltu keraaminen hiomajyvä "teroittuu" itsestään hiottaessa, ja muodostaa vähemmän lämpöä sekä optimoi mineraalien murtumisen mahdollistaen erittäin pitkän käyttöiän.
  • Nämä kovat, hartsisidosteiset laikat soveltuvat lähes kaikille materiaaleille.
  • Huomaa, että käytettävän koneen suurin pyörimisnopeus ei saa ylittää laikan määriteltyä suurinta pyörimisnopeutta.
  • KATKAISULAIKKAA ON KÄYTETTÄVÄ AINA OIKEANKOKOISEN TERÄSUOJAN KANSSA.

3M™ Cubitron™ II katkaisulaikassa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomajyvää, jonka ansiosta laikka leikkaa poikkeuksellisen nopeasti ja kestää todella pitkään lähes kaikkia materiaaleja työstettäessä. katkaisulaikkamme päihittävät muut laikat sekä suorituskyvyltään että kestoiältään, joten ne lisäävät tuottavuutta merkittävästi.

3M™ Cubitron™ II katkaisulaikalla saa erittäin terävän ja nopean leikkauksen. Laikka kestää paljon pidempään kuin perinteiset laikat. katkaisulaikkojamme käytetään tyypillisesti metalliosien, kuten ajoneuvojen ja laivojen runkoihin käytettävien osien, ruostumattomien teräsputkien, pakoputkien, kiinnikkeiden ja ruostuneiden liitosten leikkaamiseen. Laikoissa on 3M tarkkuusmuotoiltua keraamista hiomamineraalia, jonka pyramidinmuotoiset hiomajyvät leikkaavat metallia perinteisen "raastamisen" sijaan. Pyramidin muotoiset hiomajyvät teroittuvat jatkuvasti murtuessaan ja mahdollistavat äärimmäisen nopean hionnan. Tämä vähentää kitkan aiheuttamaa lämmönmuodostusta, mikä vähentää lämpöön liittyviä jännityshalkeamia sekä värimuutoksia. Cubitron II -tuotteet kestävät huomattavasti pidempään kuin perinteiset keraamiset laikat, mikä mahdollistaa erinomaisen suorituskyvyn ja tehokkaamman tuotannon. katkaisulaikat kiinnitetään kulmahiomakoneeseen (myydään erikseen), ja niiden kanssa on aina käytettävä laikansuojusta. Laikkojen sallittu maksimikierrosnopeus on oltava suurempi tai yhtä suuri kuin käytettävän koneen maksimikierrosluku, ja niiden kanssa on käytettävä laikkasuojaa, joka sopii katkaisulaikan kokoon.

Suositellut käyttökohteet

  • Metallin katkaisuun, kuten esim. ajoneuvo- ja laivateollisuuden sovelluksiin.
  • Käytä esim. ruostumattomien teräsputkien, pakoputkien, kiinnikkeiden ja ruostuneiden liitosten katkaisuun.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
3M KATKAISULAIKKA CUB. 2 125mm x 1,0mm x 22,23mm5.60 €100 kpl
3M KATKAISULAIKKA CUB. 2 125mm x 1,6mm x 22,23mm4.60 €221 kpl
3M KATKAISULAIKKA CUB. 2 180mm x 1,6mm x 22,23mm11.90 €73 kpl
3M KATKAISULAIKKA CUB. 2 180mm x 2,0mm x 22,23mm14.90 €50 kpl
3M KATKAISULAIKKA CUB. 2 230mm x 2,0mm x 22,23mm19.90 €31 kpl